De eenvoudigste weg naar een optimaal besturingspaneel


Focus op efficiency

De tijdsdruk wordt steeds groter in de paneelbouw. Paneelbouwers vragen zich terecht af: Waar kan ik het gebrek aan tijd in de ontwerp- en engineeringsfase terugvinden? Wat nodig is zijn innovaties en ideeën waarmee u uw besturingspanelen sneller en kostenefficïenter kan bouwen conform de geldende normen.


Infographic: De eenvoudigste weg naar een optimale besturingspaneel.

Het ontwerpen van besturingspanelen kan soms heel wat hoofdbrekens kosten. Leer meer hoe u kunt profiteren van de integrale aanpak van Integrated Control Panel.Ontwerpen en bouwen van besturingspanelen zonder stress.

Panelenbouwers weten het: de eisen veranderen voortdurend, op de hoogte blijven van de laatste technologische innovaties, de noodzaak om op de hoogte te blijven van de actuele normen voor wereldwijde export. Paneelbouwers moeten steeds sneller reageren en hun processen continue blijven optimaliseren.
In een steeds digitaler wordende wereld biedt Siemens uitgebreide knowhow , tools en data alsmede een afgestemd product- en systeemportfolio voor het ontwerp van het besturingspaneel. Het resultaat is uitgebreide ondersteuning bij de specifieke uitdagingen van de engineering en de paneelbouwer.


Noord-Amerikaanse normen en richtlijnen eenvoudig toepassenBesturingspanelen bouwen conform de IEC en EU-richtlijnenBereken eenvoudig de temperatuurstijging in het paneel
Sneller, efficiënter en succesvoller worden

Met ons uitgebreide ondersteuningsportfolio, helpen wij u bij uw dagelijkse werkzaamheden, alles wat te maken heeft met een efficiëntere planning en configuratie bij het ontwerpen, construeren, service en support. Zo stijgt uw efficiency, flexibiliteit en kwaliteit en verbetert u uw positie met betrekking tot het ontwerpen en bouwen van besturingspanelen.