Related
Info
close
De toekomst van de digitale fabriek

De toekomst van de digitale fabriek

De digitalisering van de maakindustrie is wereldwijd een belangrijk thema. In Duitsland staat dit bekend als Industrie 4.0.  De vierde industriële revolutie staat voor een nieuwe stap in de organisatie en sturing van de gehele waardeketen over de levenscyclus van producten heen.

Digital Enterprise Software Suite

Met de Digital Enterprise Software Suite biedt Siemens een uniek en alles omvattend portfolio van software-gebaseerde systemen. Het collaboratieve platform met als backbone Teamcenter brengt de combinatie van PLM, MES/MOS, TIA  en “ Lifecycle and Data Analytics” (Mindsphere) onder een dak. Hiermee sluiten wij volledig aan op de speerpunten van Industrie 4.0.


PLM Software (Product Lifecycle Management)

Het PLM software portfolio digitaliseert en integreert de volledige industriële waardeketen, van product ontwerp, engineering en productie tot services.


MOM (Manufacturing Operations Management ) platform

Het Siemens MOM platform acteert met alle aspecten van het productieproces– inclusief ERP, PLM en TIA – voor een gecoördineerde enterprise.


TIA (Totally Integrated Automation)

Met TIA biedt Siemens een volledig geïntegreerde oplossing voor industriële automatisering en bovendien verticale interoperabiliteit op alle automatiseringsniveaus. Van veldniveau tot aan MOS/MES. TIA vormt de basis voor bottom up digitalisatie en services.


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?