SINAMICS S120

De flexibele, modulaire regelaar geschikt voor iedere aandrijf applicatie

Omschrijving

Het SINAMICS S120 aandrijfsysteem is met name geschikt voor industriële high-performance toepassingen. SINAMICS S120 is zowel geschikt voor enkel as applicatie, maar ook voor applicaties met gesynchroniseerde assen (meerassige applicaties) voor synchrone en asynchrone motoren. De vermogensbereik loopt van 0.12 t/m 4500 kW  gekoppelde assen.

Toepassingsvoorbeelden

SINAMICS S120 staat voor het verhogen van de prestatie van uw machine in vele sectoren – of het nu is voor continue materiaal flows of cyclische hoog dynamische processen. Denk hierbij aan: verpakkingsmachines, plasticmachines, textielmachines, bedrukmachines, papiermachines, handeling- en assembleersystemen en bewerkingsmachines.

Uw voordelen

  • Perfecte basis voor modulair systemen en machine concepten door het innovatieve systeem ontwerp en communicatie mogelijkheden.

  • Sneller dimensioneren en inbedrijfname via de gratis grafische software SIZER en STARTER en het eenvoudige DRIVE CliQ bekabelingconcept.

  • Efficiente en consistente oplossing door het Totally Integrated Automation (TIA) concept, consistentie van SINAMICS aandrijving  t/m het automatiseringsniveau.


Ontwerp en eigenschappen

Vermogens en spanningsbereik:

0.12 - 4,500 kW
230 V, 380 - 480 V and 500 - 690 V (50/60 Hz)

U/f open-loop regeling

Regelmogelijkheden:

Vector regeling, met/zonder encoder

Servo regeling, met/zonder encoder

Meer technische informatie is te vinden via de link aan de rechterzijde onder 
Technical Info --> Technical Overview