SINAMICS G110D

De decentrale frequentieregelaar voor IP65 applicaties t/m 7,5kW

Omschrijving

SINAMICS G110D frequentieregelaar met IP65 behuizing is de eenvoudige uitvoering van de geavanceerde SINAMICS G120D en biedt dezelfde voordelen. Beide regelaars hebben hetzelfde montage boorpatroon, compact ontwerp, robuust metalen behuizing, mogelijkheid voor montage dicht bij de motor en standaard connector. Verder heeft het een optionele onderhoudstand schakelaar direct op de regelaar, een handautomaat schakelaar, snelstop functie, geïntegreerde rem aansturing om maar een paar functies te noemen. Communicatie, parametrisatie en diagnose via AS-Interface maakt betrouwbare onderhoud en engineering binnen de hele fabriek mogelijk. De digitale en analoge ingangen van de regelaar kunnen gebruikt worden om sensoren en actuatoren eenvoudig en direct op de regelaar aan te sluiten. Met het vermogen t/m 7,5 kW is bijna elke basis transportband applicatie te ontwerpen met deze regelaar waarbij geen schakelkast noodzakelijk is. Met het gebruik van AS-Interface kan de SINAMICS G110D geïntegreerd worden binnen de Totally Integrated Automation (TIA) omgeving.


Toepassingsvoorbeelden

SINAMICS G110D is geschikt voor open-loop en closed-loop regelingen voor AC motoren in veel verschillende industriële applicaties. De G110D is geoptimaliseerd voor transportband systemen waarbij de regelaar decentraal met AS-i Link geplaatst wordt of locaal gebruikt wordt zonder bussysteem. De SINAMICS G110D kan ook met Profibus verbonden worden via de AS-i Link. De G110D regelaar is speciaal ontworpen voor transportband applicaties zoals vliegveld bagage, bandtransport en logistieke distributie systemen. Verder kan de regelaar toegepast worden in applicaties welke AS-Interface Link, klein aantal sensoren en basis closed-loop proces regeling gebruiken.

Uw voordelen

  • Universeel, decentraal en eenvoudig:
    Hand- en automaat bedrijf, AS-Interface voor parametrisatie, diagnose en aansturing, montage dicht bij de motor en IP65 behuizing.

  • Snellere engineering, snelle inbedrijfname:
    Optionele onderhoudstand schakelaar op de regelaar, standaard connectoren voor het vermogen, communicatie en sensoren. MMC geheugenkaart voor parameter file opslag.

  • Low-cost en standaard oplossingen:
    Hetzelfde montage boorpatroon voor het hele vermogensbereik, ideaal voor Totally Integrated Automation (TIA) en geheel geïntegreerd binnen het SINAMICS automatiseringsniveau.


Ontwerp en eigenschappen

Spanning en vermogens range:

380-500V +/- 10% 3AC, 0,75 t/m 7,5 kW

Control type:

V/F, FCC (Flux Current Control)