Related
Info
close
Siemens Procesinstrumentatie; Voor maximale efficiëntie van uw proces!

Siemens Procesinstrumentatie; Voor maximale efficiëntie van uw proces!

Meten, Positioneren, Registreren en Regelen zijn sleutelparameters voor alle industriële processen. Om de kwaliteit van u productieproces te waarborgen is het van essentiële belang dat u hoge eisen stelt aan nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de door u gebruikte Procesinstrumentatie. Bij Siemens bent u hiervoor aan het goede adres met ons zeer complete product portfolio kunnen we aan al uw behoeften en wensen voldoen waarmee we u in staat stellen uw efficiëntie te verhogen en uw productkwaliteit continue te verbeteren!

Voor elke applicatie een oplossing!

Siemens biedt u een zeer uitgebreid portfolio aan proces instrumentatie producten en oplossingen. Hiermee bent u er niet alleen van verzekerd dat we voor elke applicatie een oplossing hebben maar tevens dat we voor elke applicatie de meest innovatieve en intelligente transmitters kunnen selecteren. Of u nu druk, temperatuur, flow of niveau wilt meten; wij hebben voor u de oplossing! Ook op het gebied van intelligente klepstandstellers, procescontrollers en procesrecorders bent u bij Siemens aan het juiste adres.


SITRANS TO500: Temperatuur meten met licht?

De SITRANS TO500 bestaat uit één transmitter en maximaal 4 probes. Deze probes zijn 2 mm dik, bevatten maximaal 48 temperatuursensoren en kunnen per applicatie in lengte en temperatuurrange worden aangepast.  U kunt nu in een kleine ruimte veel meer temperatuurmetingen onderbrengen en zeer eenvoudig een temperatuurprofiel opstellen van o.a. een buisreactor, capillair of microreactor.


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?