Producten

SIMOCODE PRO motormanagement

SIMOCODE pro is het flexibele en modulair motormanagement en motor besturing systeem voor low-voltage motoren. Het kan eenvoudig worden verbonden met automatiseringssystemen via PROFINET, PROFIBUS en ModbusRTU. De parameters van de SIMOCODE kunnen direct in de TIA Portal software worden ingesteld.

SIMOCODE biedt alle functionele eisen tussen besturing en motorstarter - inclusief de fail-safe afschakeling van motoren - en combineert in een compacte bouwvorm alle beveiliging, bewaking, safety en besturing functies.

De TIA Portal biedt ook de mogelijkheid om online diagnose op te halen van de SIMOCODE pro. Hier kan je eenvoudig zien wat de actuele status is van de automatiserings componenten. Dit kan zelfs zonder dat het project geopend staat.

ET 200SP motorstarter

De motorstarters kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met Drag en Drop in het ET 200SP station. De parameters kunnen eenvoudig worden in gesteld in de TIA Portal zonder dat er extra software benodigd is. De parameters voor motor identificatie kunnen direct worden ingesteld en de beveiliging van de motorstarter werkt via stroomlimiet, onbalans en met thermische modellen.

De TIA Portal biedt ook voor de ET 200SP motorstarter diagnoses en kun je de motorstarters in de gaten houden. Met enkele klikken kun je zien waar een fout is opgetreden en kun je daar op inspelen. Dit zorgt ervoor dat je effectief problemen kan opsporen en snel een oplossing kunt bieden.

SIRIUS Act

De variatie aan communicatie interface mogelijkheden met SIRIUS ACT stelt u instaat makkelijke combinaties tussen drukknoppen en signaal-elementen, HMI touch screens en Controller, wat betekent voor de opzet van uw remote I/O systeem geen uitgebreide bedrading, engineering tijd en - inspanning. De integratie in TIA Portal stelt u instaat ze te visualiseren voor een beter overzicht van uw hardware, vereenvoudigen van uw configuratie en versnelt het configureren van de hardware. Verdere voordelen zijn uniform data management (intelligent systeem), tijd besparing met dank aan intuïtieve hardware configuratie en kortere stilstandtijd door snelle fout diagnose. De optie mogelijkheid binnen een TIA Portal project geeft u de mogelijkheid een flexibel systeem te ontwerpen en individueel opties toe te voegen.