Voedingen in IP20 beschermingsgraad

Ruimte kan bespaard worden in de schakelkast, doordat de modules een kleine afmeting hebben. De behuizing van de voedingen is uitgevoerd in IP20 beschermingsgraad. Dankzij het hoge vermogen kunnen nu nog meer componenten verbonden worden aan het AS-interface netwerk.

De AS-interface voedingen zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens (3A, 5A en 8A), dit betekent dat ze flexibel aangepast kunnen worden aan de installatie en de systeemeisen.

Functies zoals het geïntegreerde diagnosegeheugen voor overbelasting en aardfoutdetectie, betekenen dat applicaties nog veiliger zijn, onzuiverheden worden geëlimineerd en het onderhoud en stilstandtijden worden gereduceerd; de afneembare aansluitklemmen maken de montage en het aansluiten van de voedingen zeer gemakkelijk.

Het grote ingangsbereik van de 8A uitvoering kan toegepast worden in zowel 1-fase alsook in 2-fase spanningsnetwerken, zodat geen aparte nul-aansluiting nodig is. UL en CSA certificering betekent dat ze wereldwijd toegepast kunnen worden.