Title

Communicerende motorstarters en softstarters

Deze componenten zijn optimaal voor het op afstand bewaken, beveiligen en starten van motoren. Bij toepassing van een softstarter kan de stroompiek bij het starten worden teruggebracht met 60%. Alle motorstarters zijn ruimtebesparend, eenvoudig te monteren en te koppelen aan een besturing via Profibus, Profinet, IO Link of AS-interface, en vormen hiermee een praktische invulling van energiebesparende opossingen.

  • Motorstarter M200D / ET200Pro IP65

met name geschikt voor decentrale opstelling bij transportbanden in distributiecentra, automobiel industrie, vliegvelden en verpakkingsindustrie. Profibus, Profinet of AS-interface

  • Motorstarter ET200S

Modulaire motorstarter in de schakelkast, direct gekoppeld aan ET200S remote IO station op Profibus of Profinet.

  • Softstarter 3RW44

High feature softstarter voor Profibus, biedt aanzienlijke energiebesparingsmogelijkheden in vergelijk met een frequentieregelaar.

SIRIUS industrieel schakelmateriaal
Deze componenten beperken niet alleen de energiekosten, maar reduceren ook de in de schakelkast opgewekte warmte, en biedt hiermee de mogelijkheid om compacter te bouwen en te besparen op koeling.

  • Contactoren 3RT2

Bekend om de hoge betrouwbaarheid en levensduur. Zelfs in extreme situaties. De elektronische ac/dc spoel zorgt voor een beperking van de energieconsumptie met 92%.

  • Elektronische overbelastingsrelais 3RB3

Hiermee beveiligt u motoren en overige gebruikers tegen onder ander overbelasting, fase asymmetrie, fase wegval. De warmtedissipatie wordt beperkt met 98% t.o.v. conventionele thermische beveiligingen op basis van bimetaal.

  • Compactstarter 3RA6

Met dit product zijn de 4 basis componenten van een motorstartergroep geïntegreerd in 1 product. Het vermogensverlies wordt beperkt met 80% t.o.v. een conventionele motorstartergroep.