Industrial Tablet PC

De SIMATIC ITP1000 brengt de prestaties van SIMATIC Industriële PC’s naar een tablet-formaat. Dankzij de nieuwste processortechnologie, het industriële ontwerp en de lange beschikbaarheid profiteert u voor vele jaren van maximale prestaties voor mobiel computergebruik in uw productie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende toepassingen in de fabricage, service en- test omgevingen of het visualiseren en bedienen van machines.


Uniek hoge prestaties voor industriële toepassingen

Op basis van onze beproefde en geteste reeks pc's voor industriële toepassingen, biedt Siemens een high-performance 10,1 inch Industrial Tablet PC (ITP1000) die over de huidige Intel Skylake technologie beschikt. Dit brengt voldoende vermogen reserves met zich mee om voorbereid te zijn op toekomstige eisen. Dankzij 16 GB RAM, beheerst de ITP1000 zelfs de complexe computertaken.

De beschikbare Microsoft Windows 7 en Microsoft Windows 10-besturingssystemen bieden een optimale integratie in de bestaande IT-infrastructuur. Naast de bediening via touch screen, kunt u ook snel toegang krijgen tot vaak gebruikte functies en toepassingen van de tablet-pc met behulp van zes eenvoudig te configureren functietoetsen - een pluspunt voor ergonomisch werken.

Goed doordachte interfaces en talrijke configuratieopties

Met de interfaces, combineert  de Industrial Tablet PC de nieuwste technologie met gevestigde systemen. Het apparaat communiceert draadloos via WLAN en Bluetooth. Bovendien kan de tablet-pc via een 1 Gb LAN-interface verbonden worden met het bedrijf- of productienetwerk. De extra interfaces (2x USB, 1x USB Type C, 1x SD-kaartslot, 1x serieel, 1x MiniDP) bieden aansluitmogelijkheden voor nieuwe en bestaande apparaten en systemen.

Onze speciale service: Om ervoor te zorgen dat u alleen hoeft te betalen voor de functionaliteit die u nodig heeft, kunt u "uw" ITP1000 aan uw wensen aanpassen. RAM, harde schijf capaciteit of de industrie-specifieke functies, zoals camera, RFID-lezer en barcode scanner - elke Industrial Tablet PC wordt individueel geconfigureerd aan uw wensen

Lage total cost of ownership en een uitstekende bescherming van de investering

Aan de buitenkant is de ruige ITP1000 bij uitstek geschikt voor zelfs de meest veeleisende productieomgevingen. De industriële Tablet PC is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland door Siemens, op basis van de ervaring van meer dan 20 jaar industriële PC ontwikkeling. Waar mogelijk, maken we gebruik van componenten die een lange levensduur hebben en beschikbaar zijn op de lange termijn. Kortom, dit stelt ons in staat om te garanderen dat u 9,5 jaar ondersteuning voor uw Industrial Tablet PC vanaf de marktintroductie krijgt - een garantie die bijna ongeëvenaard is in de markt.

De accessoires, zoals het docking station, zijn een indicatie van hoeveel aandacht we geven  aan het gebruik van onze systemen in de industrie. Het is ontworpen op een zodanige wijze dat je je tablet kan plaatsen in het station, eenvoudig en veilig met één, zelfs onder moeilijke omstandigheden

Gecoördineerde concept voor een naadloze integratie in uw automatisering architectuur.

U profiteert niet alleen van een industrie-compatibel apparaat, maar ook van een die, als een geïntegreerd onderdeel van onze portfolio van industriële PC's, perfect kan worden geïntegreerd in uw automatiseringsomgeving. U kunt de ITP1000 als complete-systeem getest pakket kopen met Runtime versies van onze visualisatie software, SIMATIC WinCC en TIA Portal, waardoor u met de ideale oplossing klaar bent voor uw installatie visualisatie.

SIMATIC Industriële Tablet PC in een oogopslag

  • Krachtig: nieuwste Intel Core i5 "Skylake" CPU

  • Veilig: TPM2.0 ondersteuning voor Windows 7 en 10

  • Briljant: 10.1 "scherm (1280x800) met capacitive multi-touch

  • Veelzijdig: RFID, barcodelezer en camera

  • Geïntegreerd: WiFi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 4.0, Gb LAN, seriële, USB 3.0 Type C

  • Configureerbaar: 6 programmeerbare functietoetsen

  • Stabiel: “Docking station”  eenvoudig met een hand te plaatsen