SCALANCE W Access Points

Algemeen

De SCALANCE W780 Industrial WLAN producten bieden betrouwbaarheid, robuustheid en veiligheid voor zowel niet kritische als kritische communicatie. Niet kritische communicatie als diagnose informatie maar ook kritische proces data zoals Fail-safe communicatie met behulp van PROFINET en PROFIsafe.

SCALANCE W788

Zeer robuust Access Point in metale behuizing voor het gebruik in industriële omgeving. De variant met M12 connectoren heeft zelfs een IP65 beschermingsgraad. De SCALANCE W788 is beschikbaar met 1 of 2 IWLAN interfaces. Per interface beschikt het Access Point over 3 antenne aansluitingen waardoor een bruto bandbreedte van 450Mbps gehaald kan worden volgens de IEEE 802.11n standard.

SCALANCE W770

De SCALANCE W774 is een compact Access Point in een robuuste metalen behuizing. Dit type Access Point beschikt over 2 antenne aansluitingen voor het IWLAN signal en kan daardoor tot maximaal 300Mbps. Daarnaast zijn er ook 2 Ethernetpoorten beschikbaar zodat het Access Point bijvoorbeeld in een ring geplaatst kan worden.

SCALANCE W761

Dit Access Point onderscheidt zich door zijn zeer compacte bouwvorm. Door de IP20 beschermingsgraad is hij uitstekend geschikt voor het gebruik in beschermde omgevingen. Hierbij kan gedacht worden aan het inbouwen in bijv. een systeem kast. Dankzij de IEEE 802.11n technologie is een bruto bandbreedte van 150Mbps mogelijk.

21-11-2016 | Author: Name