CP 1616 communicatie processor

Algemeen

De CP 1616 maakt het mogelijk om PC's met een PCI slot op PROFINET IO aan te sluiten. Met behulp van de CP 1616 wordt het mogelijk om controller taken op een pc uit te voeren, zoals PC gebaseerde controllers en robot aansturingen. De geïntegreerde 4 poorts switchs maakt het mogelijk om eenvoudig meerdere netwerk topologiën te creëren.

Door de ondersteuning van PROFINET IRT (Isochrone real-time), is deze CP kaart uitstekend geschikt om ingezet te worden in tijdkritische toepassingen zoals bijvoorbeeld motion control oplossingen. De CP 1616 is te integreren in alle type besturingssystemen met behulp van de DK-16xx PN IO development kit.

Features

 • Real-time Industrial Ethernet met de geïntegreerde ERTEC 400 ASIC
  Door de geïntegreerde ERTEC 400 ASIC op de CP 1616 wordt het mogelijk om real-time te communiceren over ethernet

 • Hoge beschikbaarheid doormiddel externe voedingsaansluiting
  Doormiddel van een externe voedingsaansluiting blijft geïntegreerde 4 poort PROFINET switch werken zelfs wanneer de PC uitvalt

 • Kostebesparing danzij geïntegreerde 4 poort switch
  Door de geïntegreerde 4 poort PROFINET switch is het mogelijk om meerdere ethernet deelnemers met elkaar te verbinden zonder gebruik te hoeven maken van een externe switch.

 • Optimale integratie in uw besturingssysteem
  Met behulp van de DK - 16xx PN IO development kit is het mogelijk om real-time PROFINET IO data uit te wisselen met uw in C geschreven programma. 

 • CP 1616 als PROFINET IO Controller en/of als PROFINET IO Device
  De CP 1616 kan in een PROFINET applicatie tegelijkertijd zowel functioneren als PROFINET IO controller als PROFINET IO device. 


23-7-2010 | Author: Name