CP 1604 communicatie processor

Algemeen

De CP 1604 is ontworpen om systemen met een PC 104 aansluiting op PROFINET IO aan te sluiten. Met behulp van de CP 1604 wordt het mogelijk om controller taken op een pc uit te voeren, zoals PC gebaseerde controllers en robot aansturingen. De geïntegreerde 4 poorts switchs zorgt voor de mogelijkheid om op eenvoudige wijze meerdere deelnemers aan te sluiten en verschillende netwerk topologien te realiseren.

Door de ondersteuning van PROFINET IRT (Isochrone real-time), is deze CP kaart uitstekend geschikt om ingezet te worden in tijdkritische toepassingen zoals bijvoorbeeld motion control oplossingen. De CP 1604 is te integreren in alle type besturingssystemen met behulp van de DK-16xx PN IO development kit.

Features

 • Real-time Industrial Ethernet met de geïntegreerde ASIC ERTEC 400
  Door de geïntegreerde ERTEC 400 ASIC op de CP 1604 wordt het mogelijk om real-time te communiceren over ethernet

 • Hoge beschikbaarheid doormiddel externe voedingsaansluiting
  Doormiddel van een externe voedingsaansluiting blijft geïntegreerde 4 poort PROFINET switch werken wanneer de PC uitvalt.

 • Kostebesparing danzij geïntegreerde 4 poort switch
  Door de geïntegreerde 4 poort PROFINET switch is het mogelijk om meerdere ethernet deelnemers met elkaar te verbinden zonder gebruik te hoeven maken van een externe switch.

 • Optimale integratie in uw besturingssysteem 
  Met behulp van de DK - 16xx PN IO development kit is het mogelijk om real-time PROFINET IO data uit te wisselen met uw in C geschreven programma.  


23-7-2010 | Author: Name