SCALANCE XC-100

Robuuste unmanaged Industriële Ethernet switches voor het gebruik in Industriële toepassingen

Algemeen

De SCALANCE XC-100 unmanaged switches kenmerken zich door de robuuste bouwvorm en een grote variatie in het aantal poorten. De unmanaged Industrial Ethernet switches zijn uitstekend inzetbaar in lokale ethernet oplossingen. Door de grote variatie in het type en aantal ethernet poorten in de switches is er voor elke wens een oplossing. De switches kunnen geconfigureerd worden in zowel lijn, boom als ster topologie.

Alle versies van de SCALANCE XC-100 switches zijn voorzien van kragen die in combinatie met de PROFINET FastConnect connectoren zorgen voor trekontlasting. Door de combinatie van de kragen op de switches en de FastConnect connectoren wordt er voor gezorgd dat de switch niet beschadigd raakt bij hoge belastingen aan de PROFINET kabels.

Features

Unieke behoud kraag en behuizing concept

Alle versies van de SCALANCE XC-100 hebben een robuuste behuizing met beschermingsgraad IP20 voor ruimtebesparende installatie in de schakelkast. De Ethernet switch kan op een standaard DIN-rail, op een S7-300 of S7-1500 rail, of direct op de muur gemonteerd worden. De geïntegreerde kragen op de RJ45-poorten zorgen, samen met de PROFINET-compatibele IE FC RJ45 Plug, voor betrouwbare datacommunicatie.

Verhoogde uptime

De switches van de SCALANCE XC-100 productlijn hebben een redundante voeding (DC). Fouten kunnen worden gemeld bij een controller (bv. SIMATIC PLC) via een meldcontact. Een overzichtelijk LED-overzicht maakt het mogelijk om in één oogopslag de status van de Ethernet switch uit te lezen.

SCALANCE X101-1 media converter

De meest eenvoudige manier om van elektrisch (RJ45) naar glasvezel (FO) te converteren en vise versa. Er is een variant voor multimode en singlemode beschikbaar met ST/BFOC connectoren. Cascade schakeling van de SCALANCE X101-1 media converters is ook mogelijk.

SCALANCE X108 PoE

Een kosten efficiente oplossing als Power over Ethernet (PoE) nodig is. Dit is een 8-poorts Ethernet switch, waarvan 2 poorten PoE ondersteunen met een vermogen van maximal 15.4 Watt per poort.

23-11-2016 | Author: Name