SIMATIC STEP 7 Basic software voor de SIMATIC S7-1200

Eén softwarepakket voor verschillende toepassingen

STEP 7 Basic

STEP 7 Basic is ontworpen om intuïtief en eenvoudig te zijn en is gemakkelijk te leren. Het biedt u de hoogst mogelijke efficiëntie in engineering. Slimme functionaliteiten als intuïtieve editors, “drag & drop”en “IntelliSence” laten u sneller programmeren.Deze software komt uit de bron voor toekomstige innovaties, Siemens heeft jarenlange ervaring op het gebied van softwareontwikkeling en daarom is STEP 7 Basic toekomstgericht.


Eén complete ontwikkelomgeving

STEP 7 Basic inclusief WinCC Basic is taakgeoriënteerd, intelligent en bevat intuïtieve editors waardoor het functioneert als één complete ontwikkelomgeving voor het programmeren van controllers en HMI Basic panels. De nieuwe geïntegreerde software, STEP 7 Basic biedt intuïtieve en snelle programmeer- en inbedrijfstelmogelijkheden voor diverse automatiseringsoplossingen.


Ondersteuning voor beginners en professionals

STEP 7 Basic is gegarandeerd gemakkelijk in gebruik, of u nu beginner bent of juist een vergevorderde gebruiker. Programmeren is voor beginners eenvoudig te leren en is snel en efficiënt voor professionals. Verschillende gebruikers kiezen verschillende overzichten, afhankelijk van de wensen. Door gebruik te maken van de “Portal view” worden alle taken die benodigd zijn voor het tot stand komen van een project overzichtelijk weergegeven. Voor beginners betekent dit een taakgeoriënteerd gebruikersoverzicht en een aanbevolen programmeertaal die aansluit op de automatiseringstaak. Met de “Project view” wordt het gehele project hiërarchisch weergegeven in een projectboom waardoor snelle en intuïtieve toegang tot alle programmeertalen, parameters en projectdata ontstaat. Hierdoor bent u verzekerd van objectgeoriënteerde programmering. Zowel beginners als professionals zullen in staat zijn om programmeertaken snel en efficiënt uit te voeren.

11-2-2010 | Author: Name