Opties voor Technologie en Drives

Algemeen

U kunt kiezen uit extra opties om STEP 7 Professional bij het oplossen van technische taken zoals lus controle of positioneren en software voor de integratie van Siemens drives.

Easy Motion Control

Easy Motion Control is het flexibele en goedkope oplossing voor software gebaseerde gecontroleerde taken met SIMATIC Controllers. Dit bestaat uit functiebouwstenen voor de CPU en parametreer software.

S7 Technology

S7-technologie bestaat uit een bibliotheek van open compatibele PLC functieblokken voor het programmeren en configureren van de motion control taken, alsmede de software componenten voor de integratie en ingebruikname van het station.

D7 SYS

D7 SYS is een add-on voor STEP 7/CFC/SFC voor de configuratie van de controle en automatiseringstaken met T400, FM 458, SIMADYN D of SIMATIC TDC

Drive ES

Drive ES bevat een SIMATIC blok bibliotheek voor eenvoudige en veilige integratie van Siemens-drives in de controle programma van de SIMATIC CPU.

Loadable function blocks
Optioneel laadbare functieblokken bieden een flexibele en goedkope alternatief voor hardware-gebaseerde oplossingen voor technologische taken.

16-2-2010 | Author: Name