Overzicht

De S7-1200 Basic Controller - Alles in een!

Beschrijving


De nieuwe modulaire SIMATIC S7-1200-controller is de kern van onze nieuwe PLC-lijn voor eenvoudige, maar zeer nauwkeurige automatiseringsopgaven. De SIMATIC S7-1200-controller is modulair, compact, veelzijdig, krachtig en een veilige investering. Geschikt voor vele toepassingen. Een schaalbaar en flexibel ontwerp, een communicatie-interface volgens de hoogste normen van industriële communicatie en een volledige reeks van krachtige geïntegreerde technologie functies maken deze controller een integraal onderdeel van een complete en uitgebreide automatiseringsoplossing. De geoptimaliseerde prestaties van onze SIMATIC HMI Basic panels, ontworpen voor een naadloze compatibiliteit met deze nieuwe controller en het krachtige geïntegreerde engineering systeem, zorgt voor vereenvoudigde ontwikkeling, snelle opstarttijd, nauwkeurige monitoring en het hoogste niveau van gebruiksvriendelijkheid. Het is de wisselwerking tussen deze producten en hun innovatieve functies waarmee u een ongekend niveau van efficiëntie voor kleine automatiseringssystemen bereikt.

Voordelen

Het is het samenspel

De geoptimaliseerde prestaties van onze SIMATIC HMI Basic panels, ontworpen voor een naadloze compatibiliteit met deze nieuwe controller en het krachtige geïntegreerde engineering systeem, zorgt voor vereenvoudigde ontwikkeling, snelle opstarttijd, nauwkeurig monitoren en het hoogste niveau van gebruiksvriendelijkheid. Het is de wisselwerking tussen deze producten en hun innovatieve functies waarmee u een ongekend niveau van efficiëntie bereikt voor kleine automatiseringssystemen.

Een modulair concept voor compact automatisering in een schaalbaar ontwerp

De SIMATIC S7-1200 beschikt over een geïntegreerde Profinet interface, krachtige geïntegreerde IT-functies en een zeer schaalbaar en flexibel ontwerp. Hierdoor bereikt u eenvoudige communicatie en efficiënte oplossingen voor technologische taken die perfect passen bij de individuele automatiseringseisen in een breed scala van toepassingen.

Hoogste rendement in engineering

SIMATIC S7-1200 wordt geprogrammeerd via de nieuwe en volledig geïntegreerd engineering systeem SIMATIC STEP 7 Basic met SIMATIC WinCC Basic. SIMATIC STEP 7 Basic is ontworpen voor intuïtief gebruik en gemakkelijk te leren. Dit biedt u met de hoogste efficiëntie in engineering. Slimme functionaliteiten zoals intuïtieve editors, drag en drop functionaliteit, maar ook “IntelliSense“ tools zorgen dat u sneller kunt engineeren. Deze nieuwe software architectuur is een verantwoorde keuze en toekomstgericht voor nieuwe innovaties. Siemens heeft vele jaren ervaring in softwareontwikkeling en heeft SIMATIC STEP 7 Basic toekomst gericht ontwikkeld.

10-3-2016