Automatiseringstaken < 10 min

SIMATIC S7-1200: Eenvoudige bewegingen

Eenvoudige bewegingen zoals vastklemmen, draai- en duwbewegingen verhogen de complexiteit van ieder automatiseringssysteem, zeker als u deze op veel plaatsen in uw fabriek tegenkomt. Helaas kan dit veel engineeringstijd vergen.

SIMATIC S7-1200: User defined webpage

User Defined Webpages kunnen waardevol gereedschap zijn voor diagnose en besturing in uw productie omgeving. Producerende bedrijven met veel remote besturingssystemen verkrijgen een grotere transparantie door hun hele systeem direct op een smartphone/device.


SIMATIC S7-1200: Eenvoudig, HMI!

De mogelijkheid om eenvoudig een HMI toe te voegen aan uw huidige automatiseringssysteem biedt enorme winst in de engineering. Dit door de grafische bedieninterface welke eenvoudig en intuïtief werkt.


SIMATIC S7-1200: HMI naar SCADA

De mogelijkheid uw huidige HMI schermen en tags te gebruiken voor de uitbreiding van uw fabriek maakt uw automatisering schaalbaar en flexibel en bied een groot voordeel voor ieder automatiseringssysteem.


SIMATIC S7-1200: GPRS naar SMS

Het sturen van een SMS bericht die aangestuurd wordt door een gebeurtenis of applicatie kan een uitstekende ondersteuning zijn voor onderhoudspersoneel in producerende bedrijven. Zeker als er stilstand optreed in een installatie die zich op grote afstand bevind.


SIMATIC S7-1200: Gedistribueerde netwerken

In sommige applicaties kan het een voordeel zijn om gedistribueerde I/O’s te gebruiken. Hiermee minimaliseert u de te leggen lange bekabeling, het tijdrovend nalopen van bedrading bij inbedrijfname en fout zoek tijden. Gedistribueerde netwerken geven uw automatiseringsysteem schaalbaarheid en flexibiliteit.


SIMATIC S7-1200: SIMATIC S7-1200 App

Apps voor een automatiseringssyteem bieden voordelen voor zowel diagnose als besturing - overal en altijd!


SIMATIC S7-1200: AS-Interface: eenvoudig - flexibel - efficiënt

De mogelijkheid om eenvoudig een As-Interface netwerk te kunnen toevoegen aan uw huidige machine ontwerp is een groot voordeel voor iedere machinebouwer


TIA Portal: Systeem diagnose

Ongeplande stilstand vraagt veel van uw organisatie en budget. Echter, uitgebreide systeem diagnose getoond op uw HMI panel kan machine storing extreem verminderen.


TIA Portal: Topology diagnose

Het diagnosticeren van de fysieke laag vraagt vaak om software van derden partijen die vaak zeer cryptisch in hun gedrag zijn. Het genereren van deze diagnose direct vanuit uw engineering software, in duidelijke taal, is een enorm voordeel van elk automatisering systeem.


18-7-2013