Related
Info
close

LOGO! controller van Siemens: De natuurlijke keuze

LOGO! van Siemens biedt u de ondersteuning die u nodig heeft tegen een interessante prijs. Voor de realisatie van kleinschalige automatiseringstaken in weinig tijd en minder benodigde ruimte in uw schakelkast. Met 8 basis functies en meer dan 35 speciale functies, kan de LOGO! logische module een groot aantal conventionele schakel-en regelapparatuur vervangen. De LOGO! is nu nog veelzijdiger!


LOGO! Web Editor

Sinds de introductie van de LOGO!8 is het mogelijk om de webserver te activeren. Met de LOGO!8.2 is een nieuwe variant hiervan geïntroduceerd, de LOGO! Web Editor.

De LOGO! Web Editor is een tool om eigen webpagina's op te zetten zonder HTML kennis. Het is mogelijk om tot acht pagina's naar eigen wens in te richten.

De LOGO! Web Editor is te gebruiken in combinatie met de LOGO!8.2 (en Micro SD-kaart). De Web Editor is geheel kosteloos en is hier te downloaden.

Ook zijn er kosteloze Web based trainingen beschikbaar voor de LOGO! Web Editor. Kijk in het rechter menu onder training of klik hier.


LOGO! 8.2 en LOGO!Soft Comfort 8.2

De nieuwe LOGO! 8.2 is nu leverbaar. Deze moet geprogrammeerd worden in combinatie met de LOGO!Soft Comfort V8.2.

Nieuw in LOGO! 8.2:

  • LOGO! Web Editor, om je eigen customized webpagina's te maken (zonder HTML kennis).

De update voor LOGO!Soft Comfort 8.2 is hier te downloaden. Ook de LOGO! Web Editor is op deze pagina te vinden (onder Tools).


LOGO! CMR firmware V2.0

Naast de vernieuwing in de basis module van de LOGO!8 is ook de CMR vernieuwd. De nieuwe CMR met versiestand 2.0 heeft nog meer functionaliteiten gekregen. Een SMS versturen was al mogelijk, maar nu is kunnen ook symblische adressen gebruikt worden. Een vooraf ingesteld alarm kan nu naast SMS ook via e-mail verstuurd worden.

Vanaf een smartphone/tablet is het mogelijk om de web-interface van de LOGO! CMR te benaderen via https om instellingen te wijzigen. Tegelijkertijd is het mogelijk om de Web interface van de LOGO! BM, welke verbonden is met de CMR, aan te roepen via OpenVPN en http.


LOGO! App

Bestuur de LOGO! met uw smartphone. De nieuwe LOGO! App V.10 is nu te downloaden.


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?