Failsafe CPU

Functionele veiligheid in gedistribueerde configuratie

De fail-safe ET 200SP CPU's verwerkt standaard- en veiligheidsprogramma's. Deze zijn gecertificeerd volgens EN 61508 (2nd Edition) voor functionele veiligheid en geschikt voor gebruik in veiligheidsrelevante toepassingen tot SIL 3 volgens IEC 62061 en PL e volgens ISO 13849.

De failsafe controllers CPU 151xSP F kunnen worden gebruikt als PROFINET IO-controller of als decentrale intelligentie (PROFINET I-Device). De CPU 151xSP F kan centraal en decentraal worden uitgebreid met standaard- en fail-safe ET 200SP modules.

De uitbreidbare PROFINET IO IRT-interface is een 2-poorts switch, zodat in de productieomgeving een lijn structuur kan worden gebouwd.
Voor IT-beveiliging is een extra wachtwoordbeveiliging voor F-configuratie en F-programma vereist.

De CPU 1510SP F-1 PN is de CPU voor standaard- en failsafe applicaties met lichte/gemiddelde eisen aan de instructie verwerkingssnelheid in discrete productietechnologie. De CPU 1510SP F-1 PN kan als Profinet IO-controller of als decentrale intelligentie (Profinet-Device) worden gebruikt.
De CPU 1512SP F-1 PN is de CPU voor standaard- en failsafe applicaties met gemiddelde eisen aan instructieverwerking in discrete productietechnologie. De CPU 1512SP F-1 PN kan worden gebruikt als PROFINET IO-controller of als decentrale intelligentie (PROFINET I-Device).