Software op en rond de machine

SINUMERIK Integrate

Beschrijving

De integratie van werktuigmachines in de bedrijfsprocessen is een essentiële voorwaarde voor een efficiënte en duurzame productie. Onder de naam SINUMERIK Integrate vallen 6 softwaremodulen om zowel de machinebouwer als de eindgebruiker van een Sinumerik CNC-besturing van dienst te zijn. De machinebouwer is met de module Create-It! in staat om de bedieninterface helemaal aan te passen aan zijn specifieke wensen. Daarnaast kan hij beschikken over de module Lock-It! om zijn intellectueel eigendom te beschermen en een module Run-It! waarmee dankzij zogenaamde Compile Cycles specifieke acties in de kern van de CNC kunnen worden uitgevoerd.

De eindgebruiker van SINUMERIK Integrate kan optioneel ook drie modulen toepassen. Met de eerste module Manage-It! kan het gereedschap en de NC-programma’s worden beheerd. Met de tweede module Access-It! kan de eindgebruiker bijvoorbeeld zijn machine en/of gereedschapsdata vanaf afstand beheren. Met de derde module Analyze-It! is het mogelijk om alle NC-parameters te exporteren waarna bijvoorbeeld productiviteitsberekeningen kunnen worden gemaakt.

SINUMERIK Integrate - zes modules om de integratie te faciliteren


Voordelen

  • Hogere productiviteit van de machine, dankzij toegankelijkere technologie, programmering en besturing

  • Machines kunnen nu eenvoudig en snel worden geïntegreerd, bij uitbreiding van productie en communicatie processen

  • Machine-specifieke optimalisatie functies, bij het programmeren en besturen met SINUMERIK

  • Een hogere mate van beschikbaarheid door "state-of-the-art" ondersteuningsfuncties. Bijvoorbeeld: Condition Monitoring Remote Acces