SINUMERIK functies verklaard

Belangrijke functies van het CNC systeem SINUMERIK

SINUMERIK Operate

"Maakt ingewikkelde zaken eenvoudig!"

De bedieningssoftware van de SINUMERIK besturingen heet SINUMERIK Operate. Deze gebruikersinterface is snel en intuïtief te bedienen. Door het gebruik van dynamische beelden en korte animaties is altijd in één oogopslag helder wat waar ingevoerd moet worden. De "look and feel" is voor alle technologieën gelijk, d.w.z. vergelijkbare functies bevinden zich op dezelfde plek. Flexibiliteit is gegarandeerd door te kunnen programeren in Din-ISO, ISO-Dialect, Dialoog met ShopMIll of ShopTurn of een mix van deze vormen. De in de besturing aanwezige technologie is leidend in de markt. Met SINUMERIK Operate kunnen complexe zaken, zoals transformaties en vijf-assig bewerken, perfect, eenvoudig, efficient en snel worden uitgevoerd.


SINUMERIK MDynamics

"Freestechnologie voor een perfect resultaat."

SINUMERIK MDynamics is een pakket dat speciaal ontwikkeld is om optimaal te kunnen frezen. Het omvat frees-technologie, krachtige SINUMERIK hardware, intelligente CNC-functies en onze unieke CAD/CAM/CNC-procesbeheersing. Hiermee wordt een technologie pakket gecreëerd voor 3- en 5 ssige freesmachines. Met 1 parameter kan gekozen worden voor snelheid, oppervlakte kwaliteit en nauwkeurigheid. Dankzij Advanced surface is het mogelijk om werkstukken sneller en kwalitaief beter te produceren.


SINUMERIK Integrate

Rondom de machine levert Siemens een groot aantal softwarepakketten onder de noemer SINUMERIK Integrate.


SINUMERIK Ctrl-E

Aangezien een steeds groter deel van de kosten wordt veroorzaakt door de component energie is het belangrijk om hier zo slim mogelijk mee om te gaan. CTRL-E (Control Energie!) levert u hiervoor de oplossing.


SINUMERIK Safety integrated

Veiligheid gaat voor alles. Dit geld ook voor werken in een industriele omgeving. Met de SINUMERIK safety integratedfunctie bent u in staat om uw machine, zonder extra dure hardware, 100% veilig maken.