Decentrale I/O

Toepassing

SIMATIC ET 200 Decentrale I/O voor alle toepassingen, waaronder HART, ATEX Zone 1 en SIL 3

Moderne automatisering is ondenkbaar zonder flexibele, gedistribueerde automatiseringsoplossingen. Benut het volledige potentieel van uw productieomgeving wanneer u kiest voor gedistribueerde systemen- en automatisering. U werkt efficiënter met de multifunctionele SIMATIC ET 200 gedistribueerde I/O systemen. Zowel voor gebruik in een schakelkast of op de machine zelf kunnen wij op maat samengestelde gedistribueerde I/O systemen leveren die voldoen aan uw behoeften.


SIMATIC ET 200 Decentrale I/O is toe te passen in alle ATEX zones

Eigenschappen

ET 200M, Modulaire bouwvorm speciaal voor de procesindustrie met 1 ms timestamping, Fast HART, ATEX Barriers en SIL 3

SIMATIC ET 200 systemen die worden gebruikt in schakelkasten zijn multifunctionele, modulaire systemen en ook leverbaar in compacte blok I/O. Hun veelzijdigheid maakt het mogelijk om een zeer breed scala van automatisering oplossingen te implementeren voor uw gedistribueerde I/O signalen, snel en flexibel. Ook voor oplossingen in gevaarlijke explosieve gebieden.

ET 200M

SIMATIC ET 200M is het modulaire I/O-station voor toepassingen in de schakelkast met een hoge kanaaldichtheid. Aansluitingen op PROFIBUS en PROFINET wordt bereikt met behulp van interface modules - eventueel voor PROFIBUS ook met behulp van glasvezel kabels. De ET 200M kan gebruikt worden voor zowel standaard- als failsafe applicaties. Tot en met 12 multi-channel signaal modules (bv. 64 digitale ingangen) en functionele modules en S7-300 communicatie processoren kunnen gebruikt worden als I/O-modules. ET 200M ondersteunt modules met uitgebreide gebruikersgegevens, bijv. HART-modules met HART variabelen. Naast bewezen technieken de verbinding ET 200M biedt de isolatie doordringings methode Fast Connect voor eenvoudige bedrading.

De ET 200M is vooral geschikt voor de gebruiker specifieke en complexe automatisering taken. Ex analoge ingang of uitgang modules met HART voor de ET 200M zijn leverbaar voor gebruik in de procestechniek. Toepassingen die een hogere graad van beschikbaarheid kunnen worden gerealiseerd in combinatie met redundante systemen zoals SIMATIC S7-400H of SIMATIC S7-400F/FH.


ET 200iSP: Fijnmodulair en hotswap voor plaatsing in ATEX Zone 1 of 21 in Ex-e behuizing

ET 200iSP

Het SIMATIC ET 200iSP gedistribueerde I/O-systeem is de economische oplossing voor gebieden met explosiegevaar. Het intrinsiek veilige, modulaire I/O-station is bijzonder flexibel en vereist minimale engineering, installatie en bekabeling overhead.

De SIMATIC ET 200iSP wordt meestal gebruikt in productie-installaties van de proces-industrie en biedt een optimale integratie in de SIMATIC PCS 7 en andere controlesystemen. Dit intrinsiek veilige I/O-systeem is geschikt voor directe montage in gebieden waar gas of stof explosiegevaar aanwezig is. Dat wil zeggen in zone 1 en 2, alsmede in de zones 21 en 22, sensoren en actuatoren kunnen zich direct in de zones 0 en 20 bevinden.

Uw voordeel

  • Hoge kanaaldichtheid tot 64 kanalen per module

  • Hoge beschikbaarheid van de installatie

  • Configuratie in RUN

  • Hot Swapping van de modules 

  • Redundante design

  • Veiligheid functies geïntegreerd

  • Geïntegreerde diagnostische functie kanaal

  • Gecertificeerd voor ATEX

  • Ventilatorloos


2-3-2010 | Author: Welschen