Communicatie

Toepassing

Verhoogde beschikbaarheid en snelle montage: de metalen industriële fastconnect RJ45 stekker

Efficiënte Industriële communicatie met producten en systemen van Siemens. Onze uitstekende componenten van SIMATIC NET zijn gebaseerd op beproefde standaarden en technologieen en uitstekend geschikt voor geïntegreerde data netwerken.Van eenvoudige sensor communicatie tot highend plant netwerken, al deze systemen zijn eenvoudig en efficiënt te integreren in een samenhangend systeem.

SIMATIC NET biedt alle componenten voor een naadloze totaaloplossing en ondersteunt de communicatie systemen Industrial Ethernet, PROFINET en PROFIBUS evenals draadloze communicatie via draadloos LAN.

Eigenschappen

SIMATIC NET is gebaseerd op Industrial Ethernet en biedt een breed scala aan producten voor efficiënte en eenvoudige opbouw van industriële netwerken. De high-performance, toekomstbestendig netwerk componenten zijn zeer betrouwbaar in zware industriële omgevingen. Daarnaast is ons bekabeling systeem ontworpen voor snelle en eenvoudige montage ter plaatse. Redundantie beschermt tegen storingen, terwijl de uitgebreide monitor en diagnose mogelijkheden u voorziet van de actuele status van uw netwerk.

Verhoogde beschikbaarheid en fault tolerant ethernet met Simatic netwerkcomponenten in PCS 7

Uw voordeel

  • Hoge beschikbaarheid door geavanceerde redundante technieken

  • Optimale integratie in automatiseringssystemen

  • Robuuste bouwvorm die speciaal ontworpen is voor het gebruik in Industriële omgevingen


2-3-2010 | Author: Welschen