Volledig gesloten HMI Panels

Bedieningspanelen met IP65 behuizing rondom

Product aankondiging: SIMATIC IFP1900 PRO en SIMATIC IPC477D 19" PRO

19-inch breedbeeld flat panels en panel-PC's met volledige IP65 bescherming vormen de meest recente uitbreiding op het aanbod van glasfrontproducten.
De nieuwe apparaten, Simatic IFP1900 Pro en de Simatic IPC477D 19” Pro, beschikken over een robuuste aluminium behuizing en zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op machineniveau in zware industriële omgevingen. Ze kunnen zowel aan de boven- als de onderzijde op een standvoet of een draagarm worden gemonteerd.
Simatic IFP1900 PRO-flat panels en Simatic IPC477D PRO-panel PC's  zijn voorzien van een glashelder en krasbestendig front van 100% glas, dat in hoge mate bestand is tegen chemicaliën. De producten worden onder meer gekenmerkt door een speciale industriële antireflectielaag, een uitstekende leesbaarheid (ook bij grote kijkhoeken).
De projected-capacitive touch technology (PCT) maakt enkelvoudige en meervoudige bediening en bediening op basis van gebaren mogelijk, zelfs als de gebruiker dunne handschoenen draagt. Beelden kunnen worden verschoven en in- en uitgezoomd, en verborgen componenten kunnen zowel intuïtief als snel worden weergegeven.

Kenmerken:

  • 19-inch breedbeeld bedieningspanelen met volledige IP65-bescherming

  • Slank en atraktief design

  • Glashelder, krasbestendig, 100% glazen scherm voor gebruik op machineniveau

  • PCT-technologie voor intuïtieve single- en multitouch bediening of bediening op basis van gebaren


Algemeen

De SIMATIC HMI-PRO (PRO = beschermde) apparaten zijn ontworpen voor montage op een ondersteunende arm / sokkel. De SIMATIC HMI-PRO apparaten hebben all-round IP65 bescherming en zijn ook geschikt voor gebruik in ruwe omgevingen.

Het scheiden van de HMI en de controlecabine zorgt voor een flexibel design. De nieuwe SIMATIC HMI PRO apparaten worden gebruikt waar andere HMI apparaten niet geïnstalleerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld direct bij de machine of op plaatsen waar weinig ruimte beschikbaar is.

De apparaten onderscheiden zich niet alleen door hun compacte en aantrekkelijke industriële ontwerp, maar ook vanwege hun verfijnde mechanische eigenschappen. Hierdoor kan het apparaat worden aangesloten op een groot aantal draagsystemen van bekende fabrikanten. De SIMATIC HMI PRO apparaten zijn ook geschikt voor aansluiting op de systemen in overeenstemming met VESA 75 en VESA 100.


De SIMATIC HMI-PRO apparaten zijn extreem licht met gewichten tussen de 6,5 kg en 10 kg (afhankelijk van het apparaat) en kan dus snel worden geïnstalleerd. Alle apparaten zijn zonder actieve koeling en er worden standaard connectie kabels gebruikt.

De uitbreidingsmodules kunnen worden gemonteerd op de rechter- en/of de linkerkant van de SIMATIC HMI-PRO en kunnen individueel worden uitgerust met bijvoorbeeld: verlichte drukknoppen, noodstop, RFID-lezer etc.

Als er veel data ingevoerd dient te worden is er ook een IP65 RVS toetsenbord beschikbaar.

Varianten

SIMATIC MP 377 PRO
De SIMATIC Multi Panel 377 PRO kan worden gebruikt in omgevingen, waar processen bestuurd en gemonitord dienen te worden. De Multi Panel is geschikt voor veeleisende HMI taken. De MP 377 PRO beschikt over een IP65 behuizing.

Meer over MP 377 15 inch Touch

SIMATIC Thin client 15" PRO
De Thin client 15" PRO is ideaal als tweede, low-cost operator station voor terminal en web client toepassingen.
Meer over SIMATIC Thin Client

SIMATIC HMI IPC477C PRO
Het meest krachtige IP65 apparaat is de nieuwe HMI IPC477C PRO, een embedded Panel PC met een 15” of 19” touch display.
Meer over SIMATIC HMI IPC477C