WinCC Premium Add-ons

Geteste Add-on producten voor uitbreiding van WinCC

Algemeen

De belangrijkste SCADA functies zijn al in de WinCC standaardsoftware aanwezig, maar het kan worden uitgebreid door WinCC opties en WinCC add-ons om aan uw individuele eisen te voldoen.
WinCC Premium Add-ons zijn op eigen initiatief ontwikkeld door gekwalificeerde externe leveranciers en hebben de compatibiliteit tests met het WinCC basis systeem doorstaan op het Siemens Test-Center.
De eerste lijns support wordt gegarandeerd door SIMATIC Customer Support. Functionaliteits testen en verdere ondersteuning wordt verzorgd door de leveranciers van de Add-on producten, die ook het aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de integratie van het product in een automatiseringsoplossing zijn.

Connectivity

Historian CONNECT ALARM 
Draagt alarmen en gebeurtenissen uit WinCC en WinCC flexibele stations over aan de SIMATIC IT Historian.


PM OPEN-EXPORT
Biedt de gebruiker flexibele en voordelige oplossingen voor verticale integratie van systemen binnen bedrijven.


PM-OPEN IMPORT
Biedt de mogelijkheid om de WinCC flexibele archieven (gegevens logs, alarm logs en audit trails) automatisch in te voeren het WinCC systeem.


PM-OPEN TCP/IP
Is een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor de aansluiting van computer systemen (MRP, laboratorium, logistiek en kwaliteit management systemen, enz.) op de automatisering en procesbeheersing niveaus.


TOP Server
Is een bewezen OPC data-integratie platform biedt een scala aan OPC device drivers


TOP Server UCON
Biedt een tool om OPC WinCC drivers te maken via Point-Klik configuratie.


WinCC OPC Alarm & Event Client
Overdracht van alarmen en gebeurtenissen uit alle compatibele OPC Alarm & Event (AE)-server naar de WinCC alarmsysteem.


Procesmanagement

PM-ANALYZE
Lokalisatie van fout bronnen of zwakke punten in technische bedrijven, vermindering van productie stilstand en onderhoudstijden, en tijdig onderkennen van de gevolgen van slijtage.


PM-CONTROL
Is een industrie-neutraal recept systeem voor gemakkelijke creatie en beheer van recepten met een geïntegreerde job control.


PM-QUALITY
Biedt de gebruiker een modulaire en industrie-neutraal archivering systeem voor batch gerelateerde verwerving van proces-en productie-gegevens


Diagnose en onderhoud

Alarm Management System ACC
Maakt het mogelijk om automatisch alarmen of berichten verzenden van WinCC naar mobiele telefoons, pagers of WebPads.


PM-MAINT
Is een industrie en technologie-neutraal onderhoud planningstool voor gebruik in het preventief onderhoud in de buurt van productie-installaties.


Industrie en technologie oplossingen

ACRON 7 for WinCC
Lange termijn archivering en logging voor kleine tot middelgrote systemen in water en riolering technologie.


SmartLib function library
Biedt functie bouwstenen voor de S7-300/400 met bijbehorende faceplates en iconen voor WinCC en WinCC flexible voor process industrie, HVAC, pharma en energy.


Configuration tools

DCC TranslationEditor
Is een tool met geïntegreerde beveiligings-en globalisering functies voor het vertalen en onderhouden van meertalige projecten.


5-2-2010 | Author: Name