Flexibiliteit

Flexibel voor technologie of industie

Algemeen

Het basis syteem kan eenvoudig worden aangepast om te voldoen aan specifieke technologie of industrie eisen met WinCC/Options of Add-ons.

Specifieke richtlijnen en standaarden in bijvoorbeeld de pharmaceutische of water industrie woorden hierin meegenomen. Er zijn vele referenties beschikbaar in verschillende applicaties en branches.

Energy Management - Hogere energy efficiency in de industrie is haalbaar

Er zijn meer dan genoeg goede redenen om een energy management systeem te implementeren in industrial plants. Een rede die er uit springt: Het speelt een significante rol in verhogen van de productiviteit wat leid tot een verbeterde concurrentiepositie. Energy Management met SIMATIC maakt energy flow in productie faciliteiten transparant waardoor identificatie en analyse van potentiële energiebesparing mogelijk wordt. Het resultaat is een hogere efficiëntie, hogere productiviteit en een verbeterde kosten situatie.


FDA Compliance Good Manufacturing Practice met WinCC

De wereldwijde verkoop van farmaceutische producten kan alleen als deze worden geproduceerd volgens de regels van Good Manufacturing Practice (GMP).
De meest populaire en belangrijke regels zijn beschreven in 21CFR Part 11 van de Food and Drug Administration (FDA) vanuit de USA.
Deze FDA regulations zijn ook geldig voor delen dan de cosmetische en fijne chemische industrie die mogelijk grondstoffen voor de farmaceutische industrie produceren.

Deze FDA regulations zijn ook geldig voor delen dan de cosmetische en fijne chemische industrie die mogelijk grondstoffen voor de farmaceutische industrie produceren.


Water and Wastewater treatment - Heldere oplossingen voor de Water Industrie

Global water management heeft z’n eigen specifieke uitdagingen: Water wordt als maar schaarser terwijl de vraag naar veilig water groter wordt, de eisen aan water kwaliteit worden verhoogd en de regelgeving verder wordt aangescherpt. Of het nu gaat om drinkwater voorziening, afvalwater, behandeling of besturing, water management vereist duidelijkheid ook in de process automation.

Als één van de wereldleiders op het gebied van process control systems met jarenlange ervaring in de water industrie biedt Siemens oplossingen die perfect aansluiten op uw wensen. SIMATIC WinCC is wereldwijd een preferred sysem in de water industrie. Met de algemene systeemvoordelen en additionele optie pakketten biedt WinCC effectieve tools voor hogere efficiëntie, winstgevendheid en safety in de processen.

De SIMATIC water library bevat meer dan 100 geteste functiebouwstenen inclusief industrie specifieke visualisatie schermen en engineering templates. Acron 7, een certified Premium Add-on voor WinCC, biedt lange termijn archivering en logging voor kleine tot middelgrote systemen in de water en afvalwater sector.


1-8-2013 | Author: Name