WinCC Open Architecture - Opties & Add-Ons

Stem SIMATIC WinCC OA af op uw behoeften. De opties van WinCC OA zijn het bewijs van de modulaire uitbreidbaarheid en de universele toepassing, die de kern voor een reeks aan verschillende toepassingen vormen.

Video

Dit framework maakt het mogelijk om een Video managementsysteem te integreren in WinCC OA. De combinatie van SCADA en de video surveillance is kosteneffectief, omdat er geen losstaande video interfaces aangeschaft dienen te worden en er minder onderhoud en operationele uitgaven plaatsvinden.

Voor meer informatie klik hier.


Disaster Recovery System

Hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de systemen wordt steeds belangrijker in de automatiseringstechniek. Disaster Recovery System voert uw systeem redundant uit. Bij een storing neemt het tweede redundante systeem het proces over om beschikbaarheid van uw systeem te vergroten.

Voor meer informatie klik hier.


Geographical Information System Viewer (GIS Viewer)

De GIS Viewer biedt een geografische weergave van de systeem locaties. Individuele gebieden kunnen nauwkeurig worden gemonitored dankzij inzoommogelijkheden tot op apparaat niveau. Mochten er storingen of foutmelding optreden dan kan er snel en nauwkeurig op de desbetreffende melding worden ingezoomd.

Voor meer informatie klik hier.


Advanced Maintenance Suite (AMS)

AMS is een softwaretool die eenvoudig te configureren is waardoor de efficiëntie van de planning, onderhoud en het proces toeneemt. Dit bespaard geld, verbeterd de kwaliteit van uw systeem en kan uitgebreid worden met SCADA functionaliteiten.

Voor meer informatie klik hier.


BACnet

WinCC Open Architecture beschikt over een WinCC OA BACnet driver. BACnet is een communicatieprotocol in gebouw/beheer techniek. WinCC OA BACnet maakt het mogelijk om gebouwbeheer installaties nadeloos te koppelen met WinCC OA als Managment Systeem. Hierdoor wordt de bediening niet alleen eenvoudiger, maar ook krachtiger.

Voor meer informatie klik hier.


ETool

Met ETool is de automatische integratie van STEP 7 projecten in WinCC OA mogelijk. Deze tool maakt het configureren snel en eenvoudig, want de gebruiker werkt in het gewone SIMATIC engineeringsframework. Daarnaast biedt dit de optimale support en bespaart het uiteindelijk kosten door de openheid van ETool en WinCC OA.

Voor meer informatie klik hier.


Webclients

WinCC OA ondersteunt met de Web Client het visualiseren en het bedienen van de Panels in de webbrowsers. Dankzij de Internet technologie kan het systeem eenvoudig op afstand worden gemonitored.

Dankzij de Pocket Client hoeft er geen web plug-in geïnstalleerd te worden zolang de web browser JavaScript ondersteund. Hierdoor kunnen de Panels ook op smartphones, notebooks, tablets en PDA's bekeken worden.

Voor meer informatie klik hier.