WinCC Open Architecture - Highlights

SIMATIC WinCC Open Architecture

Het object georiënteerde SCADA systeem –SIMATIC WinCC Open Architecture
(SIMATIC WinCC OA)– biedt klantspecifieke oplossingen. Het besparen van waardevolle engineeringtijd heeft topprioriteit. WinCC Open Architecture stelt alle benodigde tools ter beschikking en houd rekening met de wensen van de gebruiker. Met een filosofie waarbij de mens centraal staat, worden omvangrijke oplossingen geboden.


Versie onafhankelijk

WinCC OA is platformonafhankelijk en is beschikbaar voor de meest gangbare besturingssystemen zoals Windows, Linux en Solaris.

Perfectie

Van de begeleiding van de gebruiker tot aan het autorisatiesysteem, van een alarmeringsconcept tot aan de integrale systemen. Het hele systeem is een doordacht samenhangend geheel.

Flexibiliteit

WinCC OA is schaalbaar, van kleine losse systemen voor het bedienen van machines tot aan redundante High-End systemen binnen een netwerk.


Betrouwbaarheid

Een intelligent autorisatiesysteem reduceert de kans op fouten. Specialisten kunnen op afstand onderhoud uitvoeren aan de installaties c.q. systemen. Om de beschikbaarheid van de systemen te verhogen kan WinCC OA redundant uitgevoerd worden.

Openheid

Door het open concept van SIMATIC WinCC OA is het mogelijk om een breed scala aan componenten te integreren. Het systeem biedt op maat gemaakte oplossingen van automatiseringniveau tot aan de bedrijfsvoering- en het managementniveau.

Uitbreidbaarheid

Moderne systemen zijn onderworpen aan continue veranderingen en nieuwe eisen. SIMATIC WinCC OA past zich eenvoudig aan en groeit hierdoor zonder onbegrensd mee met mogelijk extensies.

Innovatie

Moderne ontwikkelingsconcepten worden in SIMATIC WinCC OA toegepast. End-to-End objectoriëntatie zorgt voor nieuwe maatstaven op het gebied van procesvisualisatie.

Brandlabelen

WinCC OA biedt u de mogelijkheid om de applicatie / software helemaal naar wens te ontwikkelen en deze vervolgens te brandlabelen. Dit stelt u in staat om uw positie in markt te verstevigen middels een eigen product. Er zijn talloze voorbeelden van zowel Siemens producten als producten van onze partners, die ontwikkeld zijn op basis van WinCC OA en vervolgens de productnaam, logo en uiterlijk hebben gebrandlabeld.