WinCC Open Architecture - Toepassingsgebieden

Dankzij de krachtige open SCADA software WinCC Open Architecture kunnen de klanten en partners know-how en lange termijn oplossingen  worden geboden. WinCC OA komt extra tot zijn recht in de volgende branches: Verkeer & Transport, Olie & Gas, Energie, Water & Wastewater, Gebouwautomatisering en bij Research & Development.

Verkeer & Transport

Verkeer & Transport stelt diverse eisen aan SCADA systemen. Een belangrijk thema voor de operator en eindgebruiker is veiligheid. Daarnaast is het ook van belang binnen deze sector om decentrale systemen de integreren. In WinCC OA bevinden zich een breed scala aan Add-Ons die gebruikt kunnen worden binnen deze branche, waaronder Video.

Voor referenties en meer informatie omtrent deze branche klik hier.

Olie & Gas

Het veilige, efficiënt en milieuvriendelijke productieproces van ruwe materialen zijn van grote betekenis binnen de Olie & Gas industrie. Overeenkomstigheid, veiligheid en de systeem beschikbaarheid spelen hierbij een belangrijke rol. WinCC OA kan o.a. met Disaster Recovery System hier goed op inspelen.

Voor referenties en meer informatie omtrent deze branche klik hier.

Energie

Om in te spelen op de groeiende energie behoefte, energie opwekking en distributieprocessen moet er efficiënter met energie worden omgegaan. Het WinCC OA Scada systeem speelt in op deze eisen dankzij de diverse opties en Add-Ons zoals Topology Package of GIS Viewer. Ook ondersteund WinCC OA  standaard protocollen zoals: SINAUT, IEC 60870-5-101/104, Modbus, SIMATIC S7 en DNP3.

Voor referenties en meer informatie omtrent deze branche klik hier.

Water & Wastewater

WinCC OA begeleid het kostbare water vanuit de bron tot aan het waterafvoer. Dankzij de SIMATIC S7 water bibliotheek kan er sneller en efficiënter geprogrammeerd worden. De verschillende Add-Ons voldoen aan zowel de nationale als internationale eisen. Doordat WinCC OA aan alle eisen voldoet binnen Water & Wastewater is WinCC OA betrouwbaar en efficiënt.

Voor referenties en meer informatie omtrent deze branche klik hier.

Gebouwautomatisering

Het centraal aansturen en integreren van alle systemen zijn eisen van de gebouwautomatisering voor een hogere efficiëntie en energievoorziening. Met BACnet kunnen deze objecten eenvoudig worden gemanaged. Bovendien is de compatibiliteit van WinCC OA en BACnet een groot voordeel.

Voor referenties en meer informatie omtrent deze branche klik hier.

Research & Development Center

Research is de methodologische zoektocht naar nieuwe kennis. Alleen als de gebruikte systemen en tools flexibel en open zijn voor integratie van een breed scala aan componenten, kunnen onderzoekers hun activiteiten zonder beperkingen uitvoeren. WinCC OA is geschikt voor R&D doeleinde dankzij de multiplatform ondersteuning en schaalbaarheid. Daarnaast kunnen de basis producten aangepast worden naar de individuele behoeften.

Voor referenties en meer informatie omtrent deze branche klik hier.