SIMATIC WinCC flexible Opties

Individuele uitbreidingen van de standaardsoftware in een oogopslag

Algemeen

WinCC flexible heeft diverse opties voor uitbreiding van de HMI functionaliteit.

Engineering opties

WinCC flexible ChangeControl

Ervan uitgaande dat u gebruik maakt WinCC flexibele advanced, kunt u gebruik maken van de flexibele WinCC / ChangeControl optie om versie-beheer van configuratie gegevens en veranderingen in configuraties na te gaan.


Runtime opties

WinCC flexible Archives

Proceswaardes en meldingen archiveren met behulp van WinCC flexibele / Archief is voor het verwerven en verwerken van procesgegevens. Deze optie wordt meegeleverd met Panels uit de 270 serie of hoger. Voor de PC runtime dient het pakket separaat besteld te worden.

WinCC flexible Recipes

De flexibele WinCC / Recepten optie is voor het beheer van gegevens bevattende records van aangesloten machine of productie data. Vooral in het kader van batch-georiënteerde productie in de voedingsmiddelen-en kunststofindustrie. Bij de meeste Panels worden recipes standaard meegeleverd. Bij PC runtime applicatie is dit ene optie die evtentueel voordelig aan te schaffen is in combinatie met de Archives optie.

WinCC flexible/SmartAccess

Voor eenvoudige client/ server applicaties. Gegevens uitwisseling tussen HMI Panels onderling over ethernet netwerk. Toepassingen bij verspreide bedieningstatios of voor centrale meldkamer toepassingen. Deze optie is verkrijgbaar voor panels vanaf de TP177B PN/DP serie en is te bestellen voor  PC runtime applicaties.


WinCC flexible SmartService

Voor remote service en diagnose. Met SmartService kan het Panel op afstand worden overgenomen of data worden opgehaald via de webserver. SmartService kan alarmeldingen per e-mails/sms versturen. Er is een Panel of PC runtime optie beschikbaar.


WinCC flexible OPC server

Met behulp van de SIMATIC WinCC flexibele / OPC-server optie, kunt u kunt communiceren met een OPC-geschikte toepassing in een Ethernet. Deze optie is beschikbaar voor de Multi Panels of voor PC runtime applicaties

WinCC flexible Pro Agent

SIMATIC WinCC flexibele / ProAgent maakt nauwkeurig proces diagnostiek voor machines en installaties dankzij de integratie met SIMATIC STEP 7. Deze optie is beschikbaar vanaf de 270 Panel serie of voor PC runtime applicaties.

WinCC flexible Audit

Met het optiepakket Audit kunt u voldoen aan de strenge eisen van de GMP voor de farmaceutische industrie en FDA CFR 21 Part 11 voor de voedingsmiddelen industrie. U kan een audit trail genereren die de operator handelingen kan traceren en het procesverloop. Deze optie is beschikbara vanaf 270 serie Panels of voor PC runtime applicaties.


10-2-2010 | Author: Name